studentrabattplats.com
Hem Butiker Nike Studentrabatt

Nike Studentrabatt September 2023

> > Gå till nike.com

Dra fördel av 60% nu! » Se alla Nike Studentrabatt här och spara betydande belopp! Det finns för närvarande 6 Kampanjkod tillgängliga! Det bästa erbjudandet: Spara 60% Billigare Med Kod!

 • Visa Alla
 • Rabattkoder
 • Erbjudanden
 • Rabattkoder

  Spara 60% Billigare Med Kod

  Utgår 24-9-23
 • Rabattkoder

  Få 20 % Rabatt På Air Max Sneakers Och Club Träningsoveraller

  Utgår 22-9-23
 • Erbjudande

  Få 10 % Rabatt För First Responders Och Läkare På Nike

  Utgår 31-12-23
 • Erbjudande

  Ärmar Och Armband För Kvinnor Så Lite Som $14

  Utgår 11-12-23
 • Erbjudande

  Få Upp Till 50 % – Från Och Med Idag

  Utgår 25-9-23
 • Erbjudande

  Med Upp Till 50 % Rabatt På Skor För Män

  Utgår 31-12-23

FAQ for Nike

Har Nike studentrabatt?

Studenter kan få 10% Studentrabatt – och det kan inte vara enklare. Få direkt tillgång till Nike rabatt bara registrera dig och verifiera din studentstatus hos UNiDAYS. Selected items only, Kundvagnens maximala värde 500 €, Gäller inte AF1- och AJ1-stilarna. Koden kan inte användas för flera köp och är bara giltig för beställningar till ett totalt värde på 500 euro eller mindre (eller motsvarande i lokal valuta) innan rabatten har tillämpats.

Erbjuder Nike gratis frakt?

Nike erbjuder följande leveransalternativ: Standardleverans (2-6 arbetsdagar) Nike Fri frakt för medlemmar, fri frakt för gästbeställningar över 1000 kr. Expressleverans (1-3 arbetsdagar), frakt är 180 kr. Click and Collect är tillgängligt via standardleverans.

Säljer Nike presentkort?

Den perfekta presenten blev precis ännu bättre. Den här versionen av vårt Nike presentkort är tillverkad med 100 % återvunnet papperskartong och ger tillgång till massor av skor, kläder och utrustning. Den kan lösas in på nike.com, Converse.com och utvalda butiker som ägs av Nike och Converse i USA och Puerto Rico. Det finns presentkort med olika belopp från 200 kr till 2000 kr att välja mellan.

Betygsätta
4.4 / 52 Röster

studentrabattplats.com använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter antar studentrabattplats.com att du samtycker till vår cookiepolicy.